ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2017 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР "SOUTH BLACK SEA CUP 2017"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2018
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2018"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3 + *** ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2017”

 

 

Telephone/Viber/WhatsApp: +359 893 313604

 

E-mail:  sport@bohemia.bg

 

Адреса:  ТА "Бохемија", ул. "Триaдица" бр. 6, Софија 1000, Република Бугарија (ЕУ)

 

ПРЕПОРАКА: Доколку имате било какви прашања или сакате да добиете информација сврзана со турнирот можете да се јавите на нашите партнери за Република Македонија на посочените телефони, на Viber, WhatsApp или да пишете ни на е-маилот! 

 

КОНТАКТ ФОРМА

Име*
E-mail*
Телефон
captcha image*
Порака*
Испрати