ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2018 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2018"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2019
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2019"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „BOROVETS SAMOKOV CUP 2019”

SOUTH BLACK SEA CUP 2018 - ПОБЕДНИЦИ

 

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР

 

Петлиња родени 2009 годинаФК "Спартак" Ташкент (Узбекистан)

 

Петлиња родени 2008 годинаФК "Динамо" Минск (Белорусиjа)

 

Петлиња родени 2007 година: ФК "Тича" Варна (Бугариjа)

 

Петлиња родени 2006 година: ФК "Розова Долина" Казанлук (Бугариjа)

 

Петлиња родени 2005 година: ФК "Метал" Перник (Бугариjа)

 

Јуниори родени 2004 година: ФК "Сокол" Марково (Бугариjа)

 

Јуниори родени 2002-2003 години: ПФК "Црно Море" Варна (Бугариjа) 

 

Мажи - Мал Фудбал: МФК "Пирдоп" Пирдоп (Бугариja)

 

 

ОДБОЈКАРСКИ ТУРНИР 

 

Девојчиња родени 2002-2003 години: OК "Перун" Варна (Бугариja)

 

Јуниори родени 2000-2001 години: СКO "Павликени" Павликени (Бугариja)