ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2018 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР "SOUTH BLACK SEA CUP 2018"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2019
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2019"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2018”

SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ

СПИСОК НА ФУДБЛАСКИТЕ КЛУБОВИ, КОИШТО УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ НА ТУРНИРОТ:

 

ПФК "Ботев" Пловдив (Бугарија), ПФК "Лудогорец 1945" Разград (Бугариja), ПФК "ЦСКА" Софиja (Бугариjа), ФК "Динамо" Минск (Бугариjа),  ПФК "Славиjа" Софиjа (Бугариjа), ПФК "Црно Море" Варна (Бугарија),  ПФК "Нефтохимик" Бургас (Бугарија),  ПФК "Локомотив" Софија (Бугарија),  ФК "Зимбру" Кишинев (Молдавија),  ФК "Дачиja" Кишинев (Молдавија),  ФК "Буjукани" Кишинев (Молдавиjа),  ПФК "Локомотив" Ташкент (Узбекистан), ФК "Бунедкор" Ташкент (Узбекистан), ФК "Спартак" Ташкент (Узбекистан),  ФК "Пахтакор" Ташкент (Узбекистан),  ФК "Спартак 1918" Варна (Бугарија),  ФК "Тича" Варна (Бугариja),  ПСФК "Црноморец" Бургас (Бугарија),  ПФК "Монтана" Монтана (Бугарија),  ФК "Академик" Софија (Бугарија),  ФК "Метал" Перник (Бугариja),  ФК "Марек 2007" Дупница (Бугарија),  ФК "Висагинас" Висагинас (Литванија),  СДЈУШОР "Комсомолец" Витебск (Белорусија),  ФК "Интернационал" Софија (Бугарија),  ФК "Kремиковци" Софија (Бугарија),  ФК "Розова Долина" Казанлук (Бугарија),  ФК "Борислав" Првомај (Бугарија),  ФК "Љулин" Софија (Бугарија),  ФК "Чавдар" Бјала Слатина (Бугарија),  ФК "Чрноморец" Балчик (Бугарија),  ФК "Асеновец" Асеновград (Бугарија),  ФК "Екомет-90" Пловдив (Бугарија),  ОФК "Костинброд" Костинброд (Бугарија),  ФК "Ферион" Софија (Бугарија),  ФК "Чирпан" Чирпан (Бугарија),  ФК "Чилибонов" Бургас (Бугарија),  ОФК "Несебар" Несебар (Бугарија),  СК "Будеште" Бургас (Бугарија),  ФК "Драгоман" Драгоман (Бугарија),  ОФК "Павликени" Павликени (Бугарија),  ФК "Спортист" Нови Хан (Бугарија),  ФА "Бургас Спорт" Бургас (Бугарија),  ФК "Доростол" Силистра (Бугарија),  ОФК "Поморие" Поморие (Бугарија),  ФК "Рилски Спортист - Самоков" Самоков (Бугарија),  ФК "Хасково" Хасково (Бугарија),  FC "WINNER" Призрен (Косово),  ФК "Самуил" Самуилово (Бугарија),  МKS "Nysa" Клоџко (Полска),  ФК "Созопол" Созопол (Бугарија), МФК "Дунав Завинаги" Русе (Бугарија), МФК "Бохемија Спорт" Софија (Бугарија),  МФК "Феникс" София (Бугарија),  МФК "Европас" Софија (Бугарија),  MФК "Слабаците" Софиjа (Бугариjа),  МФК "КПР" Пловдив (Бугарија),  ФК "Обзор" Обзор (Бугарија),  ФК "Атлетик" Куклен (Бугарија),  ФК "Црноморец" Бјала (Бугарија), ФК "МВА" Москва (Русиjа),  ФК "Димитровград 1947" Димитровград (Бугариjа), ФК "Марица" Пловдив (Бугариjа), ФК "Сокол" Марково (Бугариjа), ФК "Пирдоп" Пирдоп (Бугариjа) и други клубови!