ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2018 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2018"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2019
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2019"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „BOROVETS SAMOKOV CUP 2019”

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ

 

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИР “SOUTH BLACK SEA CUP 2019:

 

 

185 ЕВРА ПО ЧОВЕКЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел с категорија 2* или 3* ѕвезди

 

270 ЕВРА ПО ЧОВЕК, ЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел с категорија  4* ѕвезди

  

ВО ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛУЧЕНО :

 

1.  Седум дена (шест ноќевања) во хотел. Пристигнување после 12:30, за ручек и заминување од хотелот преди 11:00, неколку часа после доручекот. Хотелското сместување ќе биде во соби со клима, кабелна или сателитска телевизија, фрижидер и други дополнителни работи!

 

2.  Шест дена полни пансиони (доручек, ручек, вечера 

 

3.  Медицинскa грижа и спортски судии, но само за време на натпреварите од програмата за тунирот!

 

4.  Учество на турнирот

 

5.  ДДВ

 

6.  Транспорт од хотелот до фудбалскиот или одбојкарскиот терен и назад, но само в случај  ако хотелот се наоѓа на повеќе од 15 минути одење до него!

 

Цената останува иста и за сите луѓе коишто се дел од тимовите. НЕМА ограничување во бројот и возраста на придружниците на тимот!

 

Има вариант тимовите или делегациите да сакаат да останат 8 или 9, или 10 ноќевања со полн пансион, во зависност од тоа колку време саакат да им траат подготовките или одморот. Во таква ситуација, сме на располагање да ги дискутираме и договориме деталите на најизгодна цена за Вас. 

 

БОНУС:

СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ЕДЕН НА СЕКОЈ 15 ДУШИ (15-от) ЌЕ БИДЕ БЕСПЛАТНО, ЗА ЦЕЛИОТ ПЕРИОД ДОДЕКА ТРАЕ ТУРНИРОТ!