ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ 2017 - ПОБЕДНИЦИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - ФОТОГРАФИИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО "ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ 2017"
БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2018
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2018"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3 + *** ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2017”

ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ 2017 - ПОБЕДНИЦИ

 

ФУДБАЛСКИ ТУРНИР

 

Петлиња родени 2008 годинаФК "Дачиjа" Кишинев (Молдавиjа)

 

Петлиња родени 2007 година: ФК "Спартак" Ташкент (Узбекистан)

 

Петлиња родени 2006 година: ФК "Бунедкор" Ташкент (Узбекистан)

 

Петлиња родени 2005 година: ФК "Спартак" Ташкент (Узбекистан)

 

Јуниори родени 2003-2004 години: ПФК "Ботев" Пловдив (Бугариjа)

 

Јуниори  родени 2001-2002 години: ПФК "Лудогорец 1945" Разград (Бугариjа)

 

Кадети родени 2001 година: ФК "Асеновец" (Асеновград) 

 

Мажи - Мал Фудбал: ФК "Обзор" Обзор (Бугариja)

 

 

ОДБОЈКАРСКИ ТУРНИР 

 

Девојчиња родени 2000-2001 години: ВК "Тополово" Тополово (Бугариja)

 

Јуниори родени 2001-2002 години: СКВ "Павликени" Павликени (Бугариja)