ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ 2017 - ПОБЕДНИЦИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - ФОТОГРАФИИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО "ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ 2017"
БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2018
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2018"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3 + *** ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „БОРОВЕЦ - САМОКОВ КУП 2017”

ТУРНИР НА ЈУЖНОТО ЦРНО МОРЕ - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ

СПИСОК НА ОДБОЈКАРСКИТЕ КЛУБОВИ, КОИШТО УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ НА ТУРНИРОТ:

 

СКО "Павликени" Павликени (Бугарија),  ОК "Етрополе" Етрополе (Бугарија),  ОК "Царево" Царево (Бугарија),  ОК "Струмска Слава" Радомир (Бугарија),  ОК "Димитровград" Димитровград (Бугарија),  Спортско Училиште "Олимпијски Надежди" Москва (Русија),  ОК "Висагинас" Висагинас (Литванија),  ОК "Чавдар 1932" Бјала Слатина (Бугарија),  ОК "Царевец 19" Велико Трново (Бугарија),  ОК "Тополово" Тополово (Бугарија),  ОК "Бургас 2007" Бургас (Бугарија),  ОК "Пирдоп Волеј" Пирдоп (Бугарија),  ОК "Црноморец" Бјала (Бугарија) и други клубови!