ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2022 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2021"
SOUTH SEA CUP 2023
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2023"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „SOUTH SEA CUP 2023”
WWW.FLASHSCORE.COM

SOUTH SEA CUP 2023

 

ДРАГИ СПОРТИСТИ !

 

Чест ни е да ве поканиме да учествувате на 3-иот по ред меѓународен турнир по фудбал 

"SOUTH SEA CUP 2023"

 

Турнирот ќе трае од 18.06.2022 - 24.06.2022 година!

Сите фудбалски клубови, коишто сакаат да учествуваат се ДОБРЕДОЈДЕНИ!

 

Турнирот ќе се одржи во Република Бугарија (ЕУ), во Обзор - една од најпопуларните дестинации на Црноморското крајбрежје. Освен можноста за одмор, во предходните години се изреновирани сите спортски терени и бази и се идеални за спортски активности и натпревари.

 

За учество во меѓународниот турнир по фудбал ќе бидат поканети различни селекции на професионални и аматерски клубови, како и спортски училишта од Европа и неколку од Азија и Африка! 

 

Партнери во организирането на турнир "SOUTH SEA CUP 2023" :

 

ФК "РИЛСКИ СПОРТИСТ-САМОКОВ"

 

ОПШТИНА ОБЗОР

  

Целта на нашиот турнир по фудбал е да создадеме можност за меѓународно натпреварување на учесниците и за разменување на искуство помеѓу играчите и тренерите! На турнирот ќе имате можност да се натпреварувате со различни клубови, луѓе и култури, да ги видите природните убавини на планината Рила. Обзор е доста популарна туристичка дестинациjа и во 2022 година е бил посетени од на 1 милион туристи, од над 80 различни држави!

 

За учество на меѓународниот турнир по фудбал "SOUTH SEA CUP 2023" се поканети клубови од различни генерации: 

 

Деца родени 2008 I 2009 годинI - Фудбал 11 на 11

Секој тим игра само против своите врсници!

Другите детали и правила ќе бидат исти како на турнир "SOUTH BLACK SEA CUP 2023", и можете да ги прочитате во менито горе!

 

 Други генерации можат да се вклучат само со согласност на Организацискиот комитет! 

 

Фудбалските натпревари ќе се одржат на игралиштата на Градскиот Стадион во Обзор. Објектите се реновирани и обновени преку европроекти со помош на Европската Унија и се погодни за повеќе видови на спортски активности! Располагаат со стандартни терени за фудбал и мал фудбал, фудбал за 9 на 9, фудбал за 7 на 7 и фудбал за 5 на 5. Фудбалските големи игралишта се со природна трева, додека терените за мал фудбал и за фудбал 5 на 5 се со вештачка трева. 

 

Победниците ќе бидат наградени со медали и трофеи (за 1-во, 2-ро и 3-то место). Најдобрите поединци ќе бидат наградени со индивидуални награди. Секој клуб ќе добие трофеј за учество во турнирот.

 

На Прес Конференцијата пред започнување на меѓународниот турнир, ќе биде направена ждрепка и ќе биде раздадена програмата за фудбалските и одбојкарските натпревари. На истата конференција ќе бидат определени судиите и лекарскиот тим за време на натпреварите.

 

Учесниците на турнирот и нивната делегација ќе бидат сместени во одмаралиштата Обзор. Хотелското сместување за сите ќе биде ПОЛН ПАНСИОН. На секој клуб според потребите ќе му биде доделен хотел каде што ќе престојува по време на турнирот. ИНФОРМАЦИЈА ЗА ХОТЕЛИТЕ МОЖЕ ДА ДОБИЕТЕ СО КЛИКАЊЕ НА МЕНИТО ОД ЛЕВАТА СТРАНА. ТАМУ СЕ ОПИШАНИ ХОТЕЛИТЕ КОИШТО ЌЕ БИДАТ НА РАСПОЛАГАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ТУРНИРОТ. Доколку нема веќе места во горенаведените хотели на делегациите ќе бидат осигурани дополнителни места во други хотели со исти услови и ѕвездичи. Доброто хотелско сместување е приортитет за организаторите на "SOUTH SEA CUP 2023"!