ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2021 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2021"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2022
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2022"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „BOROVETS SAMOKOV CUP 2019”
WWW.FLASHSCORE.COM

ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2022"

 

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО НА “BOROVETS SAMOKOV CUP 2022:

 

 

140 ЕВРА ПО ЧОВЕК, ЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел со категорија 3+* ѕвезди

 

ВО ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛУЧЕНО:

 

1.  Шест дена (пет ноќевања) во хотел. Пристигување околу 14:00, за вечера и заминување од хотелот на следниот ден после ручекот. Хотелското сместување ќе биде во соби со клима, кабелна или сателитска телевизија, фрижидер и други дополнителни работи! 

2.  Четири дена полни пансиони (доручек, ручек, вечера 

3.  Медицинскa грижа и спортски судии, но само за време на натпреварите од програмата за тунирот!

4.  Учество на турнирот

5.  ДДВ

6.  Транспорт од хотелот до фудбалскиот терен и назад, но само в случај  ако хотелот се наоѓа на повеќе од 25 минути одење до него.

 

Цената останува иста и за сите луѓе коишто се дел од тимовите. НЕМА ограничување во бројот и возраста на придружниците на тимот!

 

БОНУС:

СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ЕДЕН НА СЕКОЈ 16 ДУШИ (16-от) ЌЕ БИДЕ БЕСПЛАТНО, ЗА ЦЕЛИОТ ПЕРИОД ДОДЕКА ТРАЕ ТУРНИРОТ!

 

 

Доколко сакате ВАШИОТ ТИМ да учествува на турнир "BOROVETS SAMOKOV CUP 2022', ве молиме да ги следите следните инструкции: 

 

До 1-ви MAJ 2022 година треба да подадете барање за учество до Организаторите. Барањата за учество се подаваат преку КОНТАКТНА ФОРМА или е-маил со адреса  bgsport2021@gmail.com (погледнете во делот КОНТАКТИ во горното мени)

 

Во барањето за учество треба да ја има следната информација за екипата:  

 

1. Името на фудбалската екипа.

2. Генерацијата (година на раѓање на играчите).

3. Имињата на сите коишто патуваат со екипата (играчи, тренери,помошници и други патници коишто се дел од тимот за престојниот турнир).

4. Раководител на тимот и сите коишто патуваат со него (име и контактна информација (е-маил, телефоснки број).

 

До 1-ви MAJ 2022 година, треба да бидат преведени по банков пат  предадени минимум 1000 евра од општата сума за учеството на турнирот. Сметката е следната во евро (EUR):

 

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА (БУГАРИJA)

IBAN:  BG10CECB979010E7091900

SWIFT/BIC:  CECBBGSF

ФК “РИЛСКИ СПОРТИСТ - САМОКОВ”

 

До 20-ти JУНИ 2021, е необходно да биде представен финалниот список на тимот, тренери и придружници со име и презиме и да биде преведена сумата за учество на турнирот на горепосочената банкарска сметка!

 

Покасно може да се запишат екипи само со согласност на Организаторите на турнирот!

 

Организаторите не носат одговорност за медицински осигурувања и спортска медицина на натпреварувачите! Спортската медицина е одговорност која ја имаат тренерите на своите тимови.