ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2018 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР "SOUTH BLACK SEA CUP 2018"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2019
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2019"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3+* ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2018”

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2018”

 

05.04.2018 – Четврток

09:00 – 2006 – Група 1 – ФК „Рилски Спортист Самоков” Самоков (Бугариjа) – ФК „ДJСШ-2” Самарканд (Узбекистан) - 0:2

10:00 – 2007 – Група 2 – ФК „Спартак” Ташкент 2 (Узбекистан) – ФК „ДJСШ-2” Самарканд (Узбекистан) - 0:2

11:00 – 2007 – Група 2 – ФК „Рилски Спортист Самоков” Самоков (Бугариjа) – ФК „Марек” Дупница (Бугариjа) - 0:3

11:00 – 2008 – ПФК „ЦСКА” Софиja (Бугариjа) – ФК „Пирдоп” Пирдоп (Бугариjа) - 10:1

15:00 – 2007 – Група 1 – ФК „Спартак” Ташкент 1 (Узбекистан) – FC WINNER” Призрен (Косово) - 1:2

15:00 – 2006 – Група 2 – ФК „Дачиja” Кишинев (Молдaвиja) – ФК „Метал” Перник (Бугариjа) - 0:4

16:00 – 2008 – ФК „Рилски Спортист Самоков” Самоков (Бугариjа) – ФК „Метал” Перник (Бугариjа) - 0:8

16:00 – 2006 – Група 1 – FC “WINNER” Призрен (Косово) – ФК „Асти” Хасково (Бугариjа) - 4:0

17:00 – 2008 – ФК „ДИТ” Софиja (Бугариjа) – FC “WINNER” Призрен (Косово) - 5:1

17:00 – 2007 – Група 1 - ФК „Метал” Перник (Бугариjа) – ФК „Розова Долина” Казанлук (Бугариjа) - 7:0

18:00 – 2006 – Група 2 – ФК „Розова Долина” Казанлук (Бугариjа) – KF “Teuta” Призрен (Косово) - 3:2

 

06.04.2018 - Петок

09:00 – 2005 – ФК „Асти” – ФК „Метал” - 3:0

10:15 – 2005 – ФК „Розова Долина” – FC “WINNER” - 1:0

11:30 – 2008 – ФК Метал” – ПФК „ЦСКА” - 0:5

11:30 – 2008 – ФК „ДИТ” – ФК „Пирдоп” - 4:0

12:30 – 2006 – Група 2 - ФК „Розова Долина” – ФК „Дачиja” - 0:3

12:30 – 2006 – Група 2 – ФК „Метал” – KF “Teuta” - 11:0

15:00 – 2006 – Група 1 – ФК „ДJСШ-2” – ФК „Асти” - 1:2

15:00 – 200– FC “WINNER” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 2:2

16:00 – 2007 – Група 1 – ФК „Метал” – ФК „Спартак” 1 -  1:0

16:00 – 2007 – Група 1 – ФК „Розова Долина” – FC “WINNER” - 1:1

17:00 – 2006 – Група 1 – FC “WINNER” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 15:0

17:00 – 2007 – Група 2 – ФК „ДJСШ-2” – ФК „Марек” - 2:3

18:00 – 2007 – Група 2 – ФК „Спартак” 2 – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 3:1

 

07.04.2018 - Сaбота

09:00 – 2007 – Група 1 – ФК „Метал” – FC “WINNER” - 2:1

09:00 – 2007 – Група 1 – ФК „Розова Долина” – ФК „Спартак” 1 -  0:2

10:00 – 2006 – Група 2 – ФК „Дачиja” – KF "Teuta” - 18:1

10:00 – 2006 – Група 2 – ФК „Розова Долина” – ФК „Метал” - 0:3

11:00 – 2007 – Група 2 – ФК „Марек” – ФК „Спартак” 2 -  3:5 (6:0 служебна победа)

11:00 – 2007 – Група 2 – ФК „Рилски Спортист Самоков” – ФК „ДJСШ-2” - 1:2

12:00 – 2006 – Група 1 – FC “WINNER” – ФК „ДJСШ-2” - 3:0

12:00 – 2006 - Група 1 – ФК „Асти” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 7:1

13:00 – 2001-2002 – FC ”WINNER” – ФК „Рилски Спортист Самоков” (Приjателска утакмица) - 4:1

14:30 – 2005 – ФК „Розова Долина” – ФК „Метал” - 5:0

15:45 – 2005 – FC “WINNER” – ФК „Асти” - 6:1

17:00 – 2008 – ПФК „ЦСКА” – FC “WINNER” - 3:2

17:00 – 2008 – ФК „ДИТ” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 5:0

18:00 – 2008 – ФК „Метал” – ФК „Пирдоп” - 5:0

18:30 – BULGARIA vs. THE WORLD – (FRIENDLY MATCH)

 

08.04.2018 – Недела

09:00 – 2006 – Натпревар за 7-8 место - ФК "Рилски Спортист Самоков" - KF "Teuta" - 4:3 (пенали)

09:00 – 2007 – Натпревар за 7-8 место - ФК "Спартак" 2 - ФК "Розова Долина" - 3:1

10:00 – 2006 – Натпревар за 5-6 место - ФК "Розова Долина" - ФК "ДJСШ-2" - 0:1

10:00 – 2007 – Натпревар за 5-6 место - ФК "Спартак" 1 - ФК "Рилски Спортист Самоков" - 3:1

11:00 – 2006 – Полуфинале 1 - FC "WINNER" - ФК "Дачиja" - 2:3

11:00 – 2006 – Полуфинале 2 - ФК "Метал" - ФК "Асти" - 2:0

12:00 – 2007 – Полуфинале 1 - ФК "Метал" - ФК "ДJСШ-2" - 3:0

12:00 – 2007 – Полуфинале 2 - ФК "Марек" - FC "WINNER" - 6:4

13:00 – 2001-2002 - FC ”WINNER” – ФК „ Рилски Спортист Самоков” (Приjaтелска утакмица) - 2:3

14:30 – 2008 – ФК „Пирдоп” – FC “WINNER” - 0:4

15:30 – 2008 – ПФК „ЦСКА” - ФК „Рилски Спортист Самоков” - 9:0

15:30 – 2008 – ФК „Метал” – ФК „ДИТ” - 2:1

16:30 – 2005 – ФК „Розова Долина” – ФК „Асти” - 5:1

17:45 – 2005 – FC “WINNER” – ФК „Метал” - 6:0

 

09.04.2018 – Понеделник

09:00 – 2008 – ФК „Пирдоп” – ФК „Рилски Спортист Самоков” - 2:3

09:00 – 2008 – FC “WINNER” – ФК „Метал” - 3:3

10:00 – 2006 – Натпревар за 3-4 место - ФК "Асти" - FC "WINNER" - 4:3 (пенали)

10:00 – 2006 - ФИНАЛЕ - ФК "Метал" - ФК "Дачиja" - 3:0

11:00 – 2007 – Натпревар за 3-4 место - FC "WINNER" - ФК "ДJСШ-2" - 1:7

11:00 – 2007 - ФИНАЛЕ - ФК "Марек" - ФК "Метал" - 0:4

12:00 – 2008 – ФК „ДИТ” – ПФК „ЦСКА” - 1:0

13:40 – ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИТЕ И СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ!