ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЈАСМИН'' ВО БЈАЛА - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2** ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2017 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР "SOUTH BLACK SEA CUP 2017"
BOROVETS SAMOKOV CUP 2018
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "BOROVETS SAMOKOV CUP 2018"
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО БОРОВЕЦ И САМОКОВ - ФОТОГРАФИИ
ХОТЕЛ "АРЕНА" ВО САМОКОВ - 3 + *** ЅВЕЗДИ - ФОТОГРАФИИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2017”

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2017”

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ВО ТУРНИР „BOROVETS SAMOKOV CUP 2017”

 

03.04.2017 - понеделник

20:00 – 2005 – Група 1 – ПФК „Славиja” Софиjа (Бугариja) – ФК „Спартак 2015” Софиjа (Бугариja) - 10:0

 

10.04.2017 – понеделник

13:00 – 2006 – ФК „Рилски Спортист” Самоков (Бугариjа) – ОФК „Спортист” Своге (Бугариjа) - 6:4

16:00 – 2006 – ОФК „Спортист” Своге (Бугариjа) – ФК „Метал” Перник (Бугариjа) - 0:7 

16:30 – 2005 – Група 1 - ПФК „Славиja” – FC “WINNER”- Призрен (Косово) - 3:1

18:00 – 2005 – Група 2 – ФК „Метал” – ФК „Розова Долина” Казанлук (Бугариjа) - 1:1

18:00 – 2006 – ФК „Рилски Спортист” -  FC “WINNER” - 3:0

 

11.04.2017 – вторник

11:00 – 2006 – ФК „Розова Долина” – ФК „Метал” 0:2

11:00 – 2005 – Група 1 – FC “WINNER” – ФК „Спартак 2015” - 9:0

16:30 – 2005 - Група 2 - ФК „Асти” Хасково (Бугариjа) – ФК „Метал” - 0:3

18:00 – 2005 – КОНТРОЛА – FC “WINNER”- ФК „Розова Долина” - 1:1

 

12.04.2005 – среда

10:15 – 2006 – ОФК „Спортист” – FC "WINNER" - 2:3

12:00 – 2006 – ОФК „Спортист” – ФК "Розова Долина" - 1:2 

16:30 – 2005 – Група 2 - ФК „Розова Долина” – ФК „Асти” - 1:0

 

13.04.2017 – четврток

09:30 – 2006 - ФК „Метал” – ФК „Рилски Спортист” - 3:0

09:30 – 2006 - FC “WINNER” – ФК „Розова Долина” - 4:1

11:00 – 2005 - Полуфинале 1 – ПФК "Славиja" - ФК "Розова Долина" - 2:0

11:00 – 2005 - Полуфинале 2 – ФК "Метал" - FC "WINNER" - 3:2 (пенали)

16:30 – 2005 – Натпревар за 5-6 место - ФК "Асти" - ФК "Спартак 2015" - 3:1

 

14.04.2017 – петок

09:30 – 2005 – Натпревар за 3-4 место - FC "WINNER" - ФК "Розова Долина" - 4:2 (пенали)

09:30 – 2006 – ФК „Метал” – FC “WINNER” - 4:0

11:00 – 2006 – ФК „Рилски Спортист” – ФК „Розова долина” - 3:2

11:00 – 2005 – ФИНАЛЕ - ПФК "Славиja" - ФК "Метал" - 2:1

12:30 – ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИТЕ И СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ!