ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
АПАРТХОТЕЛ ''АНИКСИ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2023 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2023"
OBZOR SOUTH SEA CUP 2024
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2024"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „OBZOR SOUTH SEA CUP 2024”
WWW.FLASHSCORE.COM

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ

 

ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИР “SOUTH BLACK SEA CUP 2024:

 

270 ЕВРА ПО ЧОВЕКЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел с категорија 2* ѕвезди

 

400 ЕВРА ПО ЧОВЕКЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел с категорија 3+* ѕвезди

 

600 ЕВРА ПО ЧОВЕК, ЗА СМЕСТУВАЊЕ во хотел с категорија All Inclusive 4* ѕвезди

  

ВО ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ Е ВКЛУЧЕНО :

 

1.  Седум дена (шест ноќевања) во хотел. Пристигнување после 12:30, за ручек и заминување од хотелот во последниот ден преди 11:00, неколку часа после доручекот. Хотелското сместување ќе биде во соби со клима, кабелна или сателитска телевизија, фрижидер и други дополнителни работи!

2.  Шест дена полни пансиони (доручек, ручек, вечера 

3.  Медицинскa грижа и спортски судии, но само за време на натпреварите од програмата за тунирот!

4.  Учество на турнирот

5.  ДДВ

6.  Транспорт од хотелот до фудбалскиот или одбојкарскиот терен и назад, но само в случај  ако хотелот се наоѓа на повеќе од 2 км одење до него!

 

Цената останува иста и за сите луѓе коишто се дел од тимовите. НЕМА ограничување во бројот и возраста на придружниците на тимот!

 

Има вариант тимовите или делегациите да сакаат да останат 8 или 9, или 10 ноќевања со полн пансион, во зависност од тоа колку време саакат да им траат подготовките или одморот. Во таква ситуација, сме на располагање да ги дискутираме и договориме деталите на најизгодна цена за Вас. 

 

БОНУС:

СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ЕДЕН НА СЕКОЈ 16 ДУШИ (16-от, ТРЕНЕРОТ) ЌЕ БИДЕ БЕСПЛАТНО, ЗА ЦЕЛИОТ ПЕРИОД ДОДЕКА ТРАЕ ТУРНИРОТ!