ЦЕНОВНИК ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИРОТ
УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ
СПОРТСКИ ТЕРЕНИ ВО ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ
ОБЗОР И БЈАЛА - ФОТОГРАФИИ ОД ОДМАРАЛИШТАТА
ХОТЕЛ ''АРГО'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''САНТА МАРИJA'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ФРЕJА ЕС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ЗЕЛЕНИОТ РАЈ'' ВО ОБЗОР - 2+* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''АМИГОС'' ВО ОБЗОР - 2* ЅВЕЗДИ - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
ХОТЕЛ ''ТЕРАЗИНИ'' ВО БЈАЛА - ИНФОРМАЦИИ И ФОТОГРАФИИ ЗА ХОТЕЛОТ
SOUTH BLACK SEA CUP 2022 - ПОБЕДНИЦИ
SOUTH BLACK SEA CUP - ФОТОГРАФИИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ФУДБАЛСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
SOUTH BLACK SEA CUP - УЧЕСНИЦИТЕ НА ОДБОЈКАРСКИОТ ТУРНИР ВО ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ "SOUTH BLACK SEA CUP 2021"
SOUTH SEA CUP 2023
ЦЕНОВНИК И УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО ВО ТУРНИР "SOUTH SEA CUP 2023"
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРОТ „SOUTH SEA CUP 2023”
WWW.FLASHSCORE.COM

УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВО НА ТУРНИРОТ

Доколку сакате ВАШИОТ ТИМ да учествува на турнир "SOUTH BLACK SEA CUP 2023", ве молиме да ги следите следните инструкции: 

 

До 1-ви JUЛИ 2023 година треба да подадете барање за учество до Организаторите. Барањата за учество се подаваат преку е-маил со адреса bgsport2021@gmail.com (погледнете во делот КОНТАКТИ во горното мени)

 

Во барањето за учество треба да ја има следната информација за екипата:  

 

1. Името на фудбалската или одбојкарската екипа.

2. Генерацијата (година на раѓање на играчите).

3. Имињата на сите коишто патуваат со екипата (играчи, тренери,помошници и други патници коишто се дел од тимот за престојниот турнир).

4. Раководител на тимот и сите коишто патуваат со него (име и контактна информација - е-маил и телефоснки број).

 

До 1-ви JUЛИ 2023 година, треба да бидат преведени по банков пат  предадени минимум 1000 евра од општата сума за учеството на турнирот. Сметката е следната во евро (EUR):

 

EUROBANK BULGARIA (EU)

IBAN: BG60BPBI79401446075201

SWIFT: BPBIBGSF

"PROFI TOURS" LTD.

 

До 15-ти АВГУСТ 2022, е необходно да биде представен финалниот список на тимот, тренери и придружници со име и презиме и да биде преведена сумата за учество на турнирот на горепосочената банкарска сметка!

 

По касно може да се запишат екипи само со согласност на Организаторите на турнирот!

 

"PROFI TOURS" LTD не носат одговорност за медицински осигурувања и спортска медицина на натпреварувачите! Спортската медицина е одговорност која ја имаат тренерите на своите тимови.